Pink Mermaid Gel Nail Art

On the topic of not having the time to create intricate nail art, today I have a very simple design to show you.
Pink Mermaid Gel Nail Art
The background is that I wanted to do a gel look to protect my poor peeling nails and decided to use a shimmery powder and a few circle glitters. Since powders adhere so well on gel polishes I'm always keen to combine them. I believe the soak off gel polish I used is Bundle Monster Acoustic Asana, a polish I expected to be a little more coral toned but which I found to be just a hot pink.

In non polish news, S and I have courageous plans to look for a new sofa today. We need an upgrade for the new apartment but the sheer range of sofas available makes me a little dizzy. So many choices! On top of that we have far from the same taste and preferences... It's the classic form versus function discussion where I'm not willing to sacrifice form completely, it has to look good too!
Pink Mermaid Gel Nail Art

Pink Mermaid Gel Nail Art

Pink Mermaid Gel Nail Art

På svenska:
På ämnet att inte riktigt ha tid att fixa naglarna så har jag minst sagt en enkel manikyr att visa idag. Bakgrunden är att jag ville ha en gelmanikyr för att skydda mina stackars flagande naglar och beslutade mig för att använda ett skimmerpulver och lite cirkelglitter. Då pulver fäster så bra i gellack så är det alltid en trevlig kombination att jobba med. Mitt gellack är Bundle Monster Acoustic Asana, ett lack jag hade trott skulle vara mer koralltonat men som jag upplever som "bara" rosa.

I icke lackrelatede nyheter så ska S och jag ge oss ut på soffjakt idag. Vi behöver en uppgradering för den nya lägenheten men jag känner mig lätt vimmelkantig av det minst sagt breda utbud som finns. Vi var på Stalands möbler förra veckan och jag önskade direkt att det var lite som när den första bilen kom, man kunde välja på svart. Pust, dessutom har vi förstås inte alls samma smak och preferenser... Det är det något klassiska dilemmat om form och funktion där jag inte helt är villig att ge upp om att hitta en soffa som är vacker, utöver att vara bekväm.

2 comments

  1. Enkelt men supersnyggt!<3 Ja hjälp, att enas om möbler är inte lätt. Jag är själv väldigt ointresserad av inredning om vi inte typ pratar om mitt sminkrum så min man föredrar att jag inte lägger mig i. Är vi tillsammans i en möbelaffär har jag genast en massa åsikter men köper han bara nya grejer kan det ta veckor innan jag märker nåt och då är det ju lite sent att protestera. Jag har dessutom svårt att se helheter i stora saker som rum, naglar är så stora ytor jag kan föreställa mig typ. Ja kläder kanske då. Erik har dock köpt en gammal Duxsoffa som vi ska låta klä om och jag har faktiskt fått välja färg på tyget, jag känner mig hedrad och lite skakad!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket Emma! Haha, va roligt att höra. Jag är inte intresserad så att jag läser bloggar om inredning men jag har samtidigt massa åsikter och vet vad jag gillar och inte. Det visade sig sen att S också har massa åsikter som inte alls är likadana som mina ;)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)