Gold and Silver Rose Nails

Just the other day it struck me that the time of year for graduations is upon us again. These nails feel very appropriate for it, combining both gold and silver! And no graduation without flowers.
Gold and Silver Rose Nails
I can't remember what I wore on my nails for my high school graduation but I think it was something medium exciting and single coloured. I do however remember that I for my middle school "graduation" wore a salmon pink Mavala polish that perfectly matched my top!

Do you remember your graduation nails?
Gold and Silver Rose Nails

Gold and Silver Rose Nails

Gold and Silver Rose Nails

Polishes used: OPI Goldeneye, Indigo Bananas Claire de Lune and acrylic paints.


På svenska:
Häromdagen slog det mig att nu är det visst säsong för skolavslutningar igen. Tiden går fort! Och dessa naglar tycker jag passar perfekt till säsongen, blommor måste man ju ha på avslutningen och så både guld och silver för att säkerställa extra festlighet.

Jag kommer inte ihåg vad jag bar på min gymnasieavslutning men tror det var något ganska basic, typ rött. Däremot minns jag att jag funderade på mina naglar för min årskurs-9 avslutning länge och väl och var väldigt nöjd med det lack jag hittade från Mavala som perfekt matchade min laxrosa top!

Kommer du ihåg vad du bar på din avslutning?

4 comments

 1. Jag hade nakennaglar på min student... Katastrof!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :O vansinne ;). Men det är ju rätt mycket att hålla koll på inför avslutningen så ibland blir det ju så, tänker på mina julnaglar som ofta är minst sagt neutrala...

   Delete
 2. Jättesnyggt och festligt! Åh hjälp nej ingen aning. Fransk manikyr kanske, jag var rätt svag för det i slutet på gymnasiet men minns inte alls faktiskt. Ska se om det går att urskilja på nån studentbild:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Tycker det är jätteroligt när man ser sina naglar på gamla bilder, brukar alltid kolla extra noga på dem :D

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)