Orchid Nail Art - Glam Polish True Love's Kiss

Survived my first work week after the summer vacation! The hardest part for me is waking up to the alarm each morning, after too few hours of sleep. I need to stop watching telly and paint my nails after 11pm... What makes it easier to be back at work though is the nice office chit-chat of who did what during their time off. As we've had exceptionally good weather all summer, anyone who chose to spend their weeks off at home seems especially content.
Glam Polish True Loves Kiss Orchid Stamped Nail Art
Being back at work doesn't mean summer has to be over though. Holo Friday at Sminkan & Emma is still going strong and holos are particularly nice this time of year, aren't they? I'm more of a fan of the non-linear holographics, such as this one by Glam Polish. Glam Polish releases too many collections for me to keep track but I snagged this one up together with two others in a Facebook sale. I love their chunky holo glitters!

The white orchids are stamped with a plate from Born Pretty, BP-L 067.
Glam Polish True Loves Kiss Orchid Stamped Nail Art

Glam Polish True Loves Kiss Orchid Stamped Nail Art

Glam Polish True Loves Kiss Orchid Stamped Nail Art

Polishes used: Glam Polish True Love's Kiss, OPI My Boyfriend Scales Walls and MoYou London Black Knight


På svenska:
Och så har man nästan tagit sig igenom den första arbetsveckan! Svårast för mig är att vakna till väckarklockan igen, och det efter otillräckligt med sovtimmar. Tar ett tag att vänja sig vid att man bör gå och lägga sig tidigare och inte slösurfa framför datorn eller måla naglarna efter 23.

Det som gör det enklare är dock alla trevliga samtal på jobbet där vi jämför solbrännor och vem som gjort vad. I år känns det som att de som semestrat på hemmaplan är allra gladast. S och jag var på Gotland och därefter på mina föräldrars landställe i Dalarna så vi fick oss en idyllisk svensk sommar. Tidigare när S bodde i Schweiz utgick vi gärna därifrån och valde att åka till Italien eller Tyskland. Finns mycket fint för oss att upptäcka i Sverige!

Men bara för att semesterveckorna är slut så behöver ju inte sommaren vara det. Vädret är fortsatt ganska fint och då passar det förstås bra med holografiska lack. Holofredag hos Sminkan och Emma fortsätter väl ett tag till och idag är jag med, med ett härligt lack från Glam. Under en period släppte de flera kollektioner med liknande lack, det här har jag köpt via en Facebook-försäljning (man hinner inte helt med i Glams kollektionssläpp..) och gillar massor. Härligt "chunky holo" som är fint både i sol och skugga. De vita orkidéerna är stämplade med mönster från en Born Pretty platta, BP-L 067.

8 comments

 1. Söt lite bubbelgumsaktig färg och fin konst också. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Ibland får man välja helt vanligt rosa naglar ;)

   Delete
 2. Jag blir alltid extra glad när du är med på holofredag Zara eftersom jag vet att holo inte är nån favorit hos dig!:) Det här lacket var väldigt fint och dina stämplimgar blev rätt perfekta, skulle jag gissa hade jag tippat på dekaler.

  Jag är jättenöjd med att ha tillbringat sommaren i Sverige i år, det har vi gjort de senaste tre åren och så har vi rest en vecka på hösten istället. Det är planen även i år och en vecka i Italien i september känns faktiskt inte alls fel:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Bär faktiskt holo nu också så kan kanske pricka in ett par till denna säsong ;)
   Jag är så dålig på att boka i förväg, men en höstvecka är ju perfekt i södra Europa. Precis lagom varmt!

   Delete
  2. Åh jag älskar att planera resor i förväg! Min man är däremot ganska ointresserad så hade inte jag tagit på mig rollen som reseledare så hade det nog inte blivit så många resor.

   Delete
  3. Varje förhållande behöver en reseledare! Varken S eller jag är tyvärr frivillig för den tjänsten ;)

   Delete
 3. Jag gillar basen men framför allt så gillar jag orkideerna! Jättefint!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)