Geometric Floral Nail Art

Sitting in front of the computer feeling stressed... I am doing laundry while also writing on an assignment in the German course I'm taking.
Geometric Floral Nail Art with OPI and MoYou Flower Power 21.
The assignment was twice as large as I had planned for so there went my weekend... The course I'm taking this semester is actually rather boring but as I've completed about 80% of the work, it feels like I better just carry on with it rather than drop it.

A bit of nail art to cheer up then. A while ago I felt tired of all the free-hand florals I had been painting so decided to change it up and stamp a floral design on my nails instead. The design I went for comes from MoYou London Flower Power 21, a favourite plate that I believe I've praised before. I made decals to get a lot of colour into the design.
Geometric Floral Nail Art with OPI and MoYou Flower Power 21.

Geometric Floral Nail Art with OPI and MoYou Flower Power 21.

Geometric Floral Nail Art with OPI and MoYou Flower Power 21.

Polishes used: OPI Glitzerland, OPI Are We There Yet?, OPI Underneath the Mistletoe and MoYou London Black Knight


På svenska:
Sitter här och känner mig stressad framför datorn. Har tvättstuga samtidigt som jag skriver på en inlämningsuppgift i tyskan som var mycket mer krävande än jag hade trott. Den kurs jag går är rätt tråkig, men nu har jag ju redan gjort 80% av uppgifterna så känns som lika bra att köra på till det är klart. Hoppas din söndag är lite mer zen än min!

Lite naglar piggar upp i all fall, här en design som jag gjorde när jag tröttnat på alla frihandsblommor och kände att lite stämplade blommor blir väl bra som kontrast. Motivet jag valde kommer från MoYou London Flower Power 21, som jag redan tidigare nämnt är en favoritplatta. Jag gjorde dekaler av ett av motiven för att få in ordentligt med färg!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)