Freehand Cacti Nail Art

This is a scheduled post as I'm travelling this week. S and I are seeing Israel (as he had a conference there). I felt it fitting to publish this cactus nail art as the trip will take us out into the desert!
Freehand Cacti Nail Art - green cactus manicure
The cacti are painted freehand using acrylic paint, the look is inspired by a Google image search for "cactus print". My base is one coat of ILNP Sunday Brunch, from the same collection as ILNP Rosewater, one of my favourite polishes. Rosewater has a strong pink shimmer and this one has more of a golden tone. I still prefer Rosewater but Sunday Brunch is a nice addition to my collection.

Wish me luck for the vacation as I will be driving a car in Israel! I'm nervous already ^- ^.
Freehand Cacti Nail Art - green cactus manicure

Freehand Cacti Nail Art - green cactus manicure

Freehand Cacti Nail Art - green cactus manicure

På svenska:
Det här är ett schemalagt inlägg då jag är på resande fot. S och jag är i Israel (då han ändå skulle dit för en konferens). Det kändes passande att publicera just denna manikyr då kaktusar är något jag föreställer mig att vi kan se då vi även ska ut i öknen.

Mina kaktusar har jag målat med akrylfärg och en tunnare pensel ovanpå ett lager av ILNP Sunday Brunch. Inspirationen för kaktusarna har jag googlat fram, finns hur mycket bilder som helst på "cactus print" som funkar som förlaga för både små och stora målardukar. ILNP Sunday Brunch är från samma kollektion som ILNP Rosewater som jag tycker väldigt mycket om. Där Rosewater har ett starkt rosa skimmer så är det istället guldfärgat i Sunday Brunch. Om jag bara skulle köpa ett lack från den kollektionen så tycker jag nog att Rosewater är vackrare och mer unikt men är ändå glad att ha Sunday Brunch i samlingen här hemma.

Önska mig lycka till på semestern också, jag kommer nämligen hyra bil. Är redan nervös för hur trafiken ska vara ^-^.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)