Valentine's Day Heart Nail Art Design

I was thinking earlier this week that I would definitely post this nail art design earlier, to ensure it got published before Valentine's Day, but alas here I am posting it on my regular schedule, two days late...
Valentine's Day Heart Nail Art Design stamped with MoYou London Princess 10
No harm done though, I don't mind heart designs anytime of year!

This manicure started with a pink-white-red glitter polish in a clear base. Then I've created stamping decals using a heart pattern from MoYou Princess 10, one of my earliest plates from MoYou London. These days I can't keep up with all their new releases and I think they have actually retired some of the older plates but it looks like the Princess collection is still in circulation.
Valentine's Day Heart Nail Art Design stamped with MoYou London Princess 10

Valentine's Day Heart Nail Art Design stamped with MoYou London Princess 10

Valentine's Day Heart Nail Art Design stamped with MoYou London Princess 10

Polishes used: Life 02, OPI Danke-Shiny Red, OPI Princesses Rule and MoYou London Black Knight


På svenska:
Jag tänkte tidigare i veckan att jag absolut måste få till ett extra inlägg den här veckan så att min hjärt-manikyr kommer upp före Alla hjärtans dag, men så sitter jag här på söndagen och skriver, precis som vanligt.

Kanske inte gör så mycket att publicera en manikyr som har massa hjärtan efter alla hjärtans, i och med att jag alltid tycker den typen av design är söt.

Basen för denna manikyr är ett klarlack med glitter i vitt, rosa och rött (tror jag köpt det här lacket i Polen). Sen har jag gjort stämplingsdekaler med ett hjärtmönster som kommer från MoYou Princess 10, en av mina första plattor från MoYou London. Förut hängde jag med rätt bra på deras nya släpp och så där men numera har jag ingen koll, det släpps så mycket nya plattor och en hel del pensioneras också om de inte blir tillräckligt populära. Verkar dock som Princess-serien fortfarande säljs för den hittar jag i listan med kollektioner på deras hemsida.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)