Watercolour Poppy Nail Art

About a month ago I published a simple look with a jeans blue polish and some circle glitter.
Watercolour Poppy Nail Art Pink Gellac Juicy Yellow 213
The polish in question was from Pink Gellac who liked my manicure and got in touch offering to send me some more of their polishes. This is the first time a company wants me to swatch for them so I happily accepted.

Today's manicure is therefore made with one of the polishes they sent me, yellow Juicy Yellow, Pink Gellac number 213. The polish has a calm pastel yellow tone and covers in three coats. I chose to paint poppies on top, with red acrylic paint. The goal was to get a watercolour effect and I think I achieved it!
Watercolour Poppy Nail Art Pink Gellac Juicy Yellow 213

Watercolour Poppy Nail Art Pink Gellac Juicy Yellow 213

Watercolour Poppy Nail Art Pink Gellac Juicy Yellow 213

Pink Gellac 213 Juicy Yellow

På svenska:
För någon månad sedan publicerade jag en enkel manikyr med ett jeansblått gellack och lite cirkelglitter. Lacket var från Pink Gellac som gillade min manikyr och hörde av sig och erbjöd att skicka mig fler gellack. Det är första gången ett lackmärke velat att jag swatchar för dem så jag blev jätteglad och tackade förstås ja.

Dagens manikyr är således en manikyr gjord med ett av de lacken de skickat mig, gula Juicy Yellow, Pink Gellac färg nummer 213. Lacket har en snäll pastellig gul färg och täcker med tre lager. Jag valde att måla vallmor i rött ovanpå med akrylfärger. Målet var att få lite vattenfärgskänsla i motiven och det tycker jag personligen jag lyckats med!


2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)