Ocean Nail Art Design

 Decided to step it up a notch and do some stamping this morning.

Ocean waves nail art with Petla plates stamping design
A couple of years back I did a lot of stamping, probably every week. These days I tend to gravitate towards other nail art techniques, so my plates sit mostly unused. The amount of clean up makes stamping quite time consuming for me. Also I always end up with a slightly off-center pattern or some crocked line that only I see that tends to get in the way of me really appreciating the stamped look.

Today's wavy pattern is from one of my Petla plates, a brand that doesn't seem to be in business any longer. I created stamping decals and filled in parts of the pattern with a couple of different shades. In retrospect it might have been a bit overly complicated to try and follow the lines, the end result would have been just as nice with just some blobs of colour in there ^-^.

Ocean waves nail art with Petla plates stamping design

Ocean waves nail art with Petla plates stamping design

Ocean waves nail art with Petla plates stamping design

Polishes used: Catrice Milky Way, Sally Hansen Wet cememt, ILNP Dusk to Dawn, Indigo Bananas Moonlight Clair de Lune and MoYou London Blue Jay


På svenska:
Beslutade mig för att ta mig i kragen så i morse när S drog iväg tidigt för att skåda fåglar så plockade jag fram stämplingsplattorna. För ett par år sen stämplade jag jätteofta, men numera väljer jag oftare andra tekniker. Det är ofta en hel del städning när man stämplar vilket gör att det tar en del tid. Dessutom stör jag mig alltid lite på ett snett mönster eller andra saker som gör att manikyren inte blir helt perfekt när jag stämplar.

Det vågiga mönstret kommer från en av mina plattor från Petla, ett märke som inte längre verkar vara aktivt. Jag har gjort dekaler och fyllt i delar av vågmönstret i lite olika färger, men det var nog lite överkurs att försöka följa de tunna linjerna. Hade nog blivit lika bra om jag bara duttat på lite färg, och så hade jag sparat typ en timme ^-^.


2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)