Galaxy Nails

I just created a post with a design I already posted! That's how out of my nail game I am ^-^. The minute I published it, I realized I published the same look in August. Oops. So here I am, publishing a second post today, just to hide the mistake of the previous one.

Galaxy Nails
I was missing the type of nail art I used to do way back when, so sometime this autumn I decided to create some galaxy nails. I was sponging on polish forever, but love the shimmery depth of this design!
Galaxy Nails

Galaxy Nails

Galaxy Nails

Polishes used: OPI Comet with a Twist, Zoya Mimi, Zoya Raven, Zoya Gilda, Estessimo Tins Color the Universe and Color Club Harp on it.


På svenska:
Jag publicerade nyss ett inlägg med en design jag redan publicerat. Oj då, har tydligen verkligen tappat stilen som bloggare! Precis när jag klickat på publicera såg jag att jag ju faktiskt redan fått ut den manikyren i augusti, så det var ju lite pinsamt. Skriver därför ett till inlägg idag, för att dölja detta faktum...

Jag kände mig lite nostalgisk för den typen av manikyrer jag brukade göra "förr i tiden" så i höstas gjorde jag faktiskt en galax-manikyr. Det var länge sen, eller hur? Satt typ hela kvällen och svampade på olika lack och älskar hur skimrigt och djupt det blev!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)