Darling Diva The Shapeshifter simple nail art

Today I have one of my newer untried polishes on display, Darling Diva The Shapeshifter, part of the Witchee Collection of last fall. I've had this polish since December. I'm wearing three coats of The Shapeshifter and adore this shade!
This is one of those polishes that really requires no nail art. Since I still want to do nail art I settled on something very simple. Two stamped discreet Maang Tikka from MoYou plate Explorer 21 and a little accent stud.

I mentioned that I'd be doing the ABC Challenge from February onwards, I should correct that to doing whatever days I can squeeze in. Hence I'm jumping from A last week to D today.Polishes used: Darling Diva Shapeshifter and Barry M Gold Foil


På svenska:
Idag har jag ett av mina nyare otestade lack att visa upp, Darling Diva The Shapeshifter, del av höstens Witchee Collection. Jag har haft lacket sen i december. Jag bär tre lager av lacket och älskar färgen!

Man behöver verkligen ingen nail art till The Shapeshifter men jag kan ju inte låta bli. Då passar något ganska diskret så jag stämplade två Maang Tikka motiv från MoYous platta Explorer 21 och la till en liten accentsten.

Jag sa ju tidigare att jag kommer att vara med i ABC utmaningen från och med februari. Jag skulle nog ha sagt att jag kommer vara med ibland, som ni ser idag hoppar jag direkt från A till D.


13 comments

 1. Annorlunda grön, manikyren blev sååå tjusig. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Visst är den fin? Lite lagom mossfärgad utan att bli mossig ;)

   Delete
 2. Det här är ett riktigt snyggt lack! Jag bar det själv för inte så länge sedan och trivdes alldeles utmärkt i det.

  ReplyDelete
 3. Jag älskar ju verkligen grönt och jag älskar det här lacket! Så fint

  ReplyDelete
  Replies
  1. Man behöver inte ens älska grönt för att gilla det här :) Så fint

   Delete
 4. Verkligen kanon snyggt och blev super bra med nailarten

  ReplyDelete
 5. Snygg grön och sådär lagomt mycket dekoration. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ibland får man till balansen, men långtifrån alltid :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)