Paw print dotticure

What's your favourite animal? I'm a cat person, although I've never actually had a cat.
Since I'm away roughly one weekend per month I can't really keep pets but I'm hoping that I one day will be able to have a cat or two in my home. Cat number one will have to be called Våfflan (Waffles), the cat name I decided on when I was perhaps 12. For now I have to settle on Instagram cats and the occasional visit to my sister's where two fur balls rule the house.

I wanted to do a cat inspired manicure for animal month of Nail Challenge Collaborative and this is what I came up with. Further down is a rejected manicure that I created before this one and then decided I didn't like enough. It's the same basic paw print idea, only a very different size.
Polishes used: Manhattan Ni-Hao in the Morning, KIKO 374 and Rimmel Matte Top Coat


På svenska:
Vilket är ditt favoritdjur? Jag är en kattmänniska även om jag aldrig haft några husdjur.

Då jag reser bort ungefär en helg i månaden är det inte möjligt för mig att ha husdjur just nu. Jag hoppas dock att framtiden håller ett hushåll med en eller två katter. Katt ett måste heta Våfflan, namnet jag bestämde när jag var ungefär tolv. Tills dess får jag klara mig med Instagram-katter och ett och annat besök hos min syster som har två pälsbollar.

Jag ville förstås göra en kattinspirerad manikyr för vårt djurtema i Nail Challenge Collaborative och det här är vad det blev. Sist bland bilderna är den manikyr jag gjorde först och sen ratade. Det är samma idé med tassavtryck men i en helt annan skala.14 comments

 1. Båda manikyrerna blev jättefina och den första är min favorit :)
  Jag är också kattmänniska (och har en katt :D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Va mysigt med en katt i hemmet!

   Delete
 2. Cute manicures. I like all kind of animals, I had dogs, cats, rabbits, turtle and so on :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! What a variety of animals, that is so cool (for someone whose longest exposure to animals is cat sitting over the summer)!

   Delete
 3. Så söta! Älskar den med de små tassavtrycken, underbart gulligt! Jag är nog också mer av en kattperson, har dock aldrig haft några husdjur för större delen av min släkt är pälsdjursallergiker. Men funderar på att skaffa en liten kisse när jag är klar med studierna :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Tråkigt med allergier i familjen! Tyvärr finns det viss risk att min pojkvän är allergisk också :(

   Delete
 4. Men, det var det sötaste jag sett. Då menar jag de små, små tassavtrycken. Måste testa nån dag.

  ReplyDelete
 5. Ummm, I ADORE that first manicure. How freakin' cute!!

  ReplyDelete
 6. Båda manikyrerna var häftiga, de har liksom olika uttryck. Den första är söt och lite diskret och den andra är mer elegant och abstrakt. Bra jobbat! Jag har alltid varit en hundmänniska och inte tyckt om katter(!) speciellt mycket. Alla jag känt som haft katt har haft sönderrivna armar, och när jag frågat så sa de att de var så att ha katt.. Kändes mao inte lockande. När jag träffade min nuvarande pojkvän så har hans pappa katt. Jag var skitskeptisk, när river den mig?! Men det var världens goskatt, och när jag berättade för killen om mina tidigare kattupplevelser så berättade han att rivsår inte är normalfallet. Så förutom hund så kan jag även tänka mig katt :)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)