Ultra Chrome Flakie halfmoon manicure

I'm not feeling too chatty today so I will just give you a some great nail polish to look at.
This is a halfmoon manicure done with ILNP Metropolis, part of my flakie order late last year. Isn't it a thing of beauty? I think a black base would've accentuated the colour shift better but I really like that it's not absolutely necessary. I sponged on the polish and needed like 3 coats for the opacity you see in the pictures. On a bare nail at least one more coat would've been necessary. Scroll down for more pictures!

  Polishes used: OPI Flashbulb Fushia and ILNP Metropolis.


På svenska:
Känner mig inte så pratsam idag så ni får njuta av lite fler lackbilder istället. Den här halvmånemanikyren är gjord med ILNP Metropolis, del av den flakiebeställning jag inte kunde hålla mig från att göra sent i höstas. Är den inte vacker? En svart bas hade nog kunnat framhäva färgskiftningen än mer men jag gillar verkligen att den inte är nödvändig för att lacket ska vara snyggt. Jag svampade på lacket för att det inte skulle bli så tjockt och har tre lager på bilderna. Hade jag burit lacket på bar nagel hade jag nog velat ha ett par lager till för full täckning. Scrolla för extra bilder idag!

10 comments

 1. Jättefin manikyr! Måste skaffa ett par av dessa flakies ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det borde du göra! Jag hoppas att flakies som denna kan dyka upp hos de billigare märkena också :)

   Delete
 2. ILNP Metropolis is a dream polish. Love your half moon mani!

  ReplyDelete
 3. Älskar ILNP's ultrachrome flakies, jag kunde inte låta bli att shoppa på mig några. Vilken läcker manikyr du gjort. :-)

  ReplyDelete
 4. Riktigt cool och lite kul med en annorlunda och oväntad basfärg.

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)