31 Day Challenge 2017: Day 15, Delicate Print Nails

Sometimes you gotta challenge yourself when there is a challenge right?
I was feeling cocky when I saw this really intricate design (by Tomono Kawamura) on Instagram and thought I could totally pull of something similar. This time it was much harder than I had anticipated and the design ended up being far from forgiving for the slightest brush tremble. I painted this with acrylic paints over Essie Ballet Slipper. I wouldn't call it a complete disaster but if you compare it to the original you might understand why I'm not satisfied. Hopefully it's at least steadier than I was a year or so ago.På svenska:
Ibland måste man utmana sig själv lite när det är en utmaning, eller hur? Jag kände mig stark när jag såg ett intrikat mönstret (av Tomono Kawamura) på Instagram och tänkte att det där klarar jag ju av att återskapa!

Det visade sig vara svårare än jag trott och designen i sig är ju inte så förlåtande för minsta lilla darr med penseln. Jag målade med akrylfärger på en bas av Essie Ballet Slipper. Inte så att jag tycker det blev katastrofalt dåligt eller så, men om du jämför med originalet så förstår man kanske varför jag inte är helt nöjd. Men jag kanske åtminstone gjorde det bättre än jag gjort för något åt sedan?

6 comments

 1. Det blev ju inte som originalet men jag tycker inte att dina blev mindre vackra för det. Jag gillar det, bra jobbat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Man är väl sin egen värsta kritiker :)

   Delete
 2. This is a real thing of beauty - it made my day just seeing it.

  ReplyDelete
 3. Yes it is different from what you were trying to do but it is still beautiful. Well done 😘 pst I like yours better 💜

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)