31 Day Challenge 2017: Day 5, Blue Nails

After greens comes blues!
I was inspired by Sarah of Getbuffednails when I created this manicure. Since she is a pro working with gels I was not able to replicate it fully but still enjoy the matte nearly Smurf blue colour that is my base. My pinkie has the same base but with a coat of a coarser mermaid powder from Indigo rubbed into it. The ring finger features nail foil on a black base.Polishes used: KIKO 295, Nordic Cap NP12 and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Efter grönt kommer då blått och här har jag inspirerats av Sarah aka Getbuffednails. Skillnaden är då att hon är proffs och jobbar med gellack och jag är glad amatör så det blev inte helt likadant förstås men jag är nöjd ändå. Ibland kan det vara så snyggt att bara ha matta naglar! Gillar den nästan smurfblåa färgen också. På lillfingret har jag samma basfärg men har sen använt ett sånt där pulver med "sjöjungfru"effekt från Indigo som jag gnuggat in i lacket. På ringfingret har jag nagelfolie på svart bas.


No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)