31 Day Challenge 2017: Day 21, Inspired by a Color

Welcome to the "inspired by" section of the challenge!
The first one "inspired by a color" is perhaps both the easiest and the hardest as it's impossible to know how to interpret the meaning of it. What exactly are you supposed to use as your inspiration? I usually just go with using some colour or colours that I like! This year I have a colourful look that I did this summer that I've not been able to fit into the challenge til now.. Let's just say I get inspired by bright colours in general so think it should pass the non-existing controls ^-^.

The pictures look a little different from my regular ones as I did this look back in July when I was spending some weeks with S away from my regular setup. Instead of macro lens in light box, I've used a regular kit-lens and natural light. Unfortunately the focus is a little less crisp than I'd like but you get the picture... My inspiration is a tutorial on So Nailicious.Polishes used: China Glaze Happy Go Lucky, KIKO 376, KIKO 389 and black acrylic paint.


På svenska:
Välkommen till "inspirerat av" sektionen av utmaningen! Den första "inspirerat av en färg" är troligen både den svåraste och enklaste dagen då det är helt omöjligt att veta vad som egentligen avses... Jag brukar typ välja en färg jag gillar och utgå från den. I år har jag en färggrann historia som jag gjorde i somras och inte lyckats passa in någonstans i utmaningen tills nu... Vi kanske kan säga att jag inspirerats av färgglada färger i största allmänhet om det nu kommer en kontroll ^-^.

Bilderna ser lite annorlunda ut från mina vanliga och det beror på att jag målade detta i juli när jag var några veckor hos S och inte hade tillgång till min vanliga utrustning. Istället för makroobjektiv och ljusbox så är det fotat med vanligt kitobjektiv och naturligt ljus. Resultatet blir helt annorlunda och tyvärr är skärpan inte lika bra tycker jag men man fattar ju vad jag gjort i alla fall. Inspirationen för denna manikyr kommer från en tutorial hos So Nailicious.


2 comments

  1. Jag tycker det blev ursnyggt, jag känner mig också inspirerad och vill testa nåt liknande.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Det är en väldigt flexibel design så lätt att anpassa och justera med andra färger eller mönster!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)