Comparison OPI Mermaid's Tears and Catrice Sold Out For Ever

A quick bonus post today on our longest day, Midsummer! I celebrate it real traditionally but usually decline the dance that goes with it ;)

As soon as I put on my first coat of Catrice Sold Out For Ever I felt like I had seen this shade before. It is real similar to OPI Mermaid's Tears but after having worn them next to each other I wouldn't call it an exact dupe, just a very similar shade. See for yourself!

I am wearing two coats of each polish, on my middle and index finger I have topped it with a coat of Seche Vite. Catrice is a little bit darker than OPI as can be seen but it is not really noticeable if you don't look at them closely.Polishes used: Catrice Sold Out For Ever and OPI Mermaid's Tears
På svenska:
Ett snabbt bonusinlägg idag på vår längsta dag, Midsommarafton! Jag firar riktigt traditionellt men står oftast över dansen ;)

Så fort jag la på mitt första lager Catrice Sold Out For Ever tyckte jag att jag hade sett den här färgen förut. Den är väldigt lik OPI Mermaid's Tears men efter att ha burit lacken bredvid varandra så tycker jag nog inte de är kopior utan bara väldigt lika. Se själva!

Jag bär två lager av varje lack, på mitt långfinger och pekfinger har jag ett lager Seche Vite över, inte på de andra fingrarna. Catrice är lite mörkare än OPI men skillnaden syns framförallt om man verkligen inspekterar naglarna.

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)