Stamped holo garden

Another green Wednesday for me! 

Today I wear the same Milani 3D Holographic polish I did this weekend (last post). Hi-Tech is somewhat sheer but covers in three coats. I was curious to see how it would look as a base for some stamping so tried it with Konad m2 (flowers) and an Essence plate (butterflies, birds). I like the look of the stamped flowers but think I overworked it by adding even more to it after that. Think I want to erase the birds, and maybe a butterfly too!This is Milani Hi-Tech by itself. Three coats.


På svenska:
Ytterligare en grön osndag för mig!

Idag bär jag samma Milani 3D Holographic lack som jag gjorde i förra inlägget. Hi-Tech är lite skir men täcker på tre lager. Jag var nyfiken på hur den skulle se ut som bas för lite stämpling så provade med Konad m2 (blommor) samt en Essence-platta (fjäril, fåglar). Jag gillar stilen med de stämplade blommorna men känner att jag överarbetade det hela genom att lägga till mer därefter. Tror jag vill radera fåglarna, och kanske någon fjäril också!

2 comments

  1. Väldigt fin holo, och stämplarna var också fina! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Har dock sett andra bilder på detta lack där det ser ut att vara mycket grönare. Alltid konstigt sånt där..

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)