Green triangles

Today I have yet another green nail art done with striping tape. For other shades of green check in with Vacker & underbar today because it's time for Green Wednesday again.

My triangular pattern is accented with tiny studs. Since I didn't have any golden studs and I felt it would compliment the greens well I painted some silver studs with OPI Goldeneye. This was allowed to dry before I attached them to the nail. Repainting studs is a clever way to get new colours to work with, without having to purchase a bag of studs every time. 
The star of this manicure is Essence Walk On The Wild Side if you ask me. It covers really well making it ideal for nail art and also sports a great shimmery finish. The base is a deep jungle green, probably a little duskier in most lights than my photos convey. 


Polishes used: Sally Hansen Mint Sorbet, Essence Walk On The Wild Side and OPI Goldeneye


På svenska:
Idag har jag ännu en grön nail art som är gjord med striping tape. För andra gröna nyanser kolla in hos Vacker & underbar då det är dags för Grön Onsdag igen.

Mitt triangulära mönster har jag accentuerat med små nitar. Då jag inte hade nitar i guld och kände att det skulle passa väldigt bra har jag målat silvernitar med OPI Goldeneye. Dessa torkade innan jag applicerade dem på manikyren. Att måla om nitar känns som ett smart sätt att få tillgång till nya färger att leka med, utan att behöva köpa en ny påse nitar varje gång.

Stjärnan i denna manikyr är Essence Walk On The Wild Side. Lacket är mycket vältäckande så det passar perfekt för nailart, dessutom har den ett härligt skimmer. Basen är djupt djungelgrön och ser lite mörkare ut i de flesta ljus än mina bilder visar.

13 comments

 1. cute manicure! These colors look great together!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I was a little unsure about the minty green at first but came around after completing this manicure :)

   Delete
 2. Smart av dig att lacka om nitarna, det hade jag inte kommit på utan istället suttit och svurit över att jag inte hade nitar i den färgen jag ville. Detta ska jag lägga på minnet, tack för tipset:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst finns det många smarta grejor som man själv inte tänker på? Tror jag fångade upp detta någonstans på en blogg och kände, varför tänkte inte jag på det där? :)

   Delete
 3. Hallå igen.
  Jag ville bara berätta att jag har nominerat dig till ett Versatile Blogger Award. ♥
  http://www.colourit.se/2013/11/the-versatile-blogger-adward.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Va gullig du är Ann-Sofie ♥
   Tack så mycket :D

   Delete
 4. Una manicura genial, me encanta.
  Te sigo, me ha encantado lo poco que he visto de tu blog ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks to a little google translate I can say thank you :) Appreciate you stopping by and saying hello!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)