Bite into the holidays

So my active holiday last week was so much fun (I got more exercise in a week than I usually get in two months ;) ) but coming back home so close to the holidays felt a little stressful! Think I'm on top of the situation again now and I also think my manicure is Christmas inspired enough to qualify for LeLack's Nail Art Sunday.

You might remember me doing the same look this summer actually, and I did feel like it was more of a winter look so when I got Pahlish Fevers and Mirrors in the mail the other day I figured it would make for some beautiful apples and recreated the manicure.

Fevers and Mirrors appears to me to be a red with both warm and cold undertones. It has round golden glitter but also many smaller prismatic glitter which come to life when I'm under brighter lights. I used three coats and do feel like it created some wicked apples.

Finally I want to wish everyone a Merry Christmas! I hope that you are relaxed and comfortable, maybe enjoying some time off from work or school surrounded by friends and family.Polishes used: Pahlish Fevers and Mirrors, OPI Goldeneye and Stripe Rite in gold.


På svenska:
Min aktiva semester förra veckan var riktigt härlig men det blev lite stressigt att komma hem så nära inpå ledigheterna. Pust. Nu tror jag dock jag har situationen under kontroll och att jag lyckats få ihop en tillräckligt julig manikyr för att platsa på LeLacks Nail Art Sunday.

Det är möjligt att du minns att jag har gjort samma design i somras men då kände jag att detta var mer av en vintermanikyr. När nu Pahlish Fevers and Mirrors landade i brevlådan i förrgår klickade det till och jag insåg att den vill jag göra vackra äpplen med.

Fevers and Mirrors ser i mina ögon ut att vara en röd med både varma och kalla undertoner. Det finns lite större runda guldglitter men också mindre prismatiskt glitter som kommer till liv i starkare ljus. Jag upplever den framförallt som varm på mina naglar men i direkt ljus så ser man de kalla tonerna mer. Jag använde tre lager och tycker att den blev till kanonfina äpplen.

Slutligen vill jag önska alla en riktigt god jul! Jag hoppas att du är bekvämt tillbakalutad i soffan, ledig från jobbet och omgiven av familj och vänner. 

9 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)