New Years Manicure

I'll squeeze in one last manicure for 2014. I wore this for Christmas but almost feel like it would've made a better New Years manicure!
What really makes this manicure for me is the super festive sticker/nail decoration that I'm wearing on my ring finger. I bought this of Ebay in a sheet after seeing it at Neglelakkmani earlier this year, she also links to the specific item. I had to use one of the smallest stickers to fit my apparently very small nails but apart from the size issues I have nothing but praise for this set. The quality was very good, it lasted as long as my manicure (five days, which is like a record this year) and applying it was simple enough.

As for my real New Years look, it won't be half as festive since I'm doing one colour at the time this week away from home. I will have to make do with all the creations I know will appear on Feedly and in the InLinkz below. Last day of Winter Nail Art Challenge today and of course I'm joining in! Thank you to Helena for organizing this challenge.

Happy New Years everyone, I hope we get a good and peaceful year ahead.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Misa Blueberry Blast and Sephora by OPI Only Gold for Me


På svenska:
Jag trycker in en sista manikyr för året. Detta är min julmanikyr men den känns nästan mer nyårsaktig tycker jag!

Vad som verkligen gör denna manikyr för mig är den superblingiga nageldekorationen (klistermärke) som jag har på ringfingret. Jag köpte den i ett set från Ebay efter att ha sett den hos Neglelakkmani tidigare i år, hon länkar också till exakta varan på Ebay. Jag var tvungen att ta typ den minsta dekorationen för mina naglar är uppenbarligen väldigt små men i övrigt har jag inget att klaga på angående köpet. Kvaliteten var god, den höll lika länge som manikyren (ett rekordlångt fem dagar) och det var enkelt att fästa den på nageln.

När det kommer till mina riktiga nyårsnaglar blir de nog enfärgade i år. Då jag inte är hemma orkar jag inte hålla på att fixa med massa nail art. Jag får leva på det som jag räknar med kommer dyka upp i Feedly och även i InLinkz nedan. Det är ju sista dagen i Winter Nail Art Challenge idag. Självklart är jag med! Tack också till Helena som organiserat denna julutmaning.

Gott nytt år på er! Jag hoppas vi får ett bra och fredligt kommande år,


5 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)