Pastel spring nail art

Today is my second blogiversary! I celebrated by not wearing any nail polish at all ^-^.
Since you don't wanna see that I'll publish my manicure from last weekend instead. I wore this for four days and was very happy with how it looked. The weather was nice when I wore this and I enjoyed the sparkly reflection the glitter gave contrasting the pastel base. Sunny! The splotchy base is done using the saran wrap technique if you're curious.

As for the anniversary, I feel like I have reached a comfortable place in my blogging where I keep a posting schedule I can maintain and for the most part publish looks I really like. I love that there are readers that stop by and check my designs out and especially when someone takes the time to comment on a post (thank you!!). I'm always excited to see if my new posts will "trigger" responses from you. I don't think this would work without you <3

What I wish I could shave off in my third year of blogging is my inclination to scrutinize the numbers (followers, likes and so forth) and worse, compare them to others. I wish I could be more confident and relaxed in what I do and not compare myself to others. Note to Zara: Year three should not be a competition!



Polishes used: Models Own Naked Glow, China Glaze Happy Go Lucky, Essie Sweet Talker, Essie Romper Room and Etude House PGR701


PÃ¥ svenska:
Idag är det två år sedan jag postade mitt första inlägg! Jag firade denna årsdag genom att inte bära något nagellack alls ^-^.

Då det inte är något som jag tänker visa upp blir det istället förra helgens manikyr. Jag bar denna i hela fyra dagar och var väldigt nöjd med hur det såg ut. Vädret var dessutom fint och jag njöt av att låta glittret spegla sig i solljuset och kontrastera mot den pastelliga basen. Sol! Den fläckiga basen är gjord med plastfoliemetoden (saran wrap manicure) föresten, om någon undrar.

När det kommer till årsdagen då så är jag i mångt och mycket bekväm med var jag befinner mig med bloggen. Jag har ett (jämförelsevis) långsamt tempo men det funkar bra för mig och de flesta inlägg jag publicerar är jag riktigt nöjd med. Jag älskar att det finns läsare som väljer att kommentera på mina inlägg (tusen tack för det!) och jag är alltid nyfiken på att se om mina nya inlägg kommer att ge någon spännande återkoppling. Det här skulle inte fungera utan er <3

Vad jag önskar att jag kunde skaka av mig så här på mitt tredje år är min förmåga att titta med förstoringsglas på siffrorna (följare, likes med mera) och än värre, jämföra mig med andra. Jag önskar mig mer självförtroende och förmåga att avslappnat göra vad jag gör utan att sätta det i relation till vad andra gör. Notering till Zara: År tre ska inte vara en tävling!

9 comments

  1. Grattis på tvåårsdagen! :D Jättefin manikyr du visar, tycker det blir så snyggt när man placerar ut glittren sådär men har själv aldrig tålamod till det ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack snälla! Jag valde faktiskt detta mönster för att jag fick för mig att det inte var så tidsödande ;) Tog kanske 1 timme totalt sett, vilket jag inte tycker är sååå farligt ;)

      Delete
  2. Grattis till 2Ã¥r och himla fin manikyr

    ReplyDelete
  3. What a beautiful look! I love how you used those glitters.

    ReplyDelete
  4. Snygg och annorlunda manikyr, eller ja färgerna är inte de vanliga ihop och det gillar jag. Stort grattis till årsdagen till bloggen. Tycker att alla dina inlägg är läsvärda och alla manikyrer välgjorda och fina. Bara att fortsätta på samma spår! Jag är ju själv också sådär att jag jämför mig med andra och undrar varför man inte har lika många följare som andra som började samtidigt och letar fel typ. Man borde leta rätt i stället :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket! Dina kommentarer uppskattas alltid <3.
      Det är tråkigt att man lätt fastnar i att man jämför sig med andra. Samtidigt är det ju förståeligt då bloggandet är en så social aktivitet!

      Delete
  5. I love this! I don't know how you had the patience to position all those individual pieces of glitter like that. That would make me grazy LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I think glitter placement can be quite peaceful and relaxing :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)