Black and red chevron gradient

Without Nail Art Sunday, getting a post up each Sunday is suddenly much harder!
I wear nail art all the time but Nail Art Sunday was such a good way to make sure I kept posting them too ^-^. Take today's manicure for instance. I wore this over a month ago!

I created a gradient using OPI Danke-Shiny Red and OPI Bright Lights - Big Color and then used nail vinyls for the chevron pattern. Isn't shimmer like the best nail polish finish?



Polishes used OPI Bright Lights - Big Color, OPI Danke-Shiny Red and Zoya Raven


PÃ¥ svenska:
Utan Nail Art Sunday är det verkligen mycket svårare att få ut ett inlägg varje söndag! Jag bär nail art hela tiden men Nail Art Sunday var ett så bra sätt att se till att jag höll regelbundenhet i mitt postande. Dagens manikyr till exempel, den har legat till sig i över en månad!

Jag skapade en gradient med OPI Danke-Shiny Red och OPI Bright Lights - Big Color och sen använde jag Nail Vinyls för att skapa zickzackmönstret. Är inte skimmer den bästa finish som nagellack kan ha?

8 comments

  1. Supersnyggt! Gilla gradienten under som ger extra effekt. :-)

    ReplyDelete
  2. Supersnygg gradient och cool matchat med det zigzagiga svarta. Och ja, visst är det trist att NAS inte finns längre, det var alltid lätt att plocka fram nail art'sen till då. Också kul att det fick många att göra nail arts också. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! HÃ¥ller med om att det var kul att det sporrade fler att nail-arta lite extra ;)

      Delete
  3. Otroligt snygg manikyr :) Gillart

    ReplyDelete
  4. Väldigt snyggt och bra matchat färgmässigt! Jättefint med kontrasten mellan svart och den underbara röd-orangea gradienten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack! Rött är jag alltid glad när jag väl bär, finns en anledning till att det är en så klassisk färg :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)