31DC2015: Day 31, Honor Nails You Love

I cannot believe I'm finishing this challenge on time!
Here are my top thoughts and emotions this month

 • I've felt silly and almost a little ashamed about spending so much time doing my nails
 • I've felt stressed about having to try and come up with new manicures while the old ones are not yet dry
 • I've felt great about having been able to pull if off
 • I've felt excited about seeing both old and new ladies stop by and write me a comment.
I should really make October my "31 Days of studying intensive German" since I'm way behind in my course literature. But we mustn't get ahead of ourselves. Today is our last challenge day, the day we celebrate other nailistas that have inspired us. I decided to combine looks from the two fellow Swedish bloggers that are doing the challenge (that I'm aware off). Gelic Nail Art and My Nail Polish Online. They both have such unique style that I think has really come across well. To me it's really cool to see how you can take any theme and turn it into something that works for you and uses your strengths!

I toyed with some ideas but finally settled for Gelic's Day 19 Galaxy nails combined with Ina's Day 27 Art look. This is Van Gogh goes to space
Polishes used: OPI Tasmanian Devil Made Me Do It, Catrice Art-Ful Red, OPI Goldeneye, Sweet Color Striper in black and Stripe Rite in white.


På svenska:
Jag kan knappt tro att jag lyckats sy ihop hela utmaningen i tid! Summering av mina tankar och känslor
 • Jag har känt mig fånig och tyckt det varit lite pinsamt hur mycket tid jag faktiskt lagt på att måla naglarna denna månad
 • Jag har känt mig stressad över att försöka komma på nya manikyrer innan de gamla ens hunnit torka
 • Jag har känt mig nöjd över att ha klarat av det
 • Jag har känt mig upprymd över att både gamla och nya namn har skrivit kommentarer på vägen.
Jag tror dock att jag måste göra oktober till min "31-dagars lära sig tyska-utmaning" då jag är långt efter i min kurslitteratur. Men vi får inte skynda förbi vad dagens inlägg ska handla om. Sista dagens manikyr ska ju fira andra nailistas som man är inspirerad av. Jag valde att kombinera de två svenska bloggerskor som också gör utmaningen (som jag känner till). Gelic Nail Art och My Nail Polish Online. De har båda en väldigt egen stil som verkligen fått synas den här månaden. Jag älskar att se hur man kan ta vilket tema som helst och använda sin stil och sina talanger för att skapa fantastiska manikyrer! 


Jag lekte med lite olika kombinationer men föll tillslut för Gelics dag 19 galaxmanikyr kombinerat med Inas dag 27 konstmanikyr. Det här är Van Gogh åker till rymden.

10 comments

 1. Åh vad snyggt! Älskar blommorna, sååå fina.

  ReplyDelete
 2. They're nice. I felt like wearing red today too :D Congrats for making it to the end! At least you'll have lots more time for catching up on the German

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Red's a great colour, I wish I wore it more :D

   Delete
 3. Vilken härlig kombination!! Grattis till genomförandet av 31DC2015!! Det blev kanonsnygga manikyrer rakt igenom <3

  ReplyDelete
 4. En jättefin manikyr, tycker verkligen att du lyckades kombinera Inas och Gelics stil på ett lyckat sätt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Tycker det var roligt att de är så olika men ändå gick ihop så här bra!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)