Bold funky french nails

This month the Nail Challenge Collaborative are doing Funky French manicures.
In general, the funky french is one of my least favourite nail art styles so this theme will be extra challenging for me. I don't know what it is, but I just never gravitate towards the style. It doesn't mean I don't like it on others, I just don't think it's for me. So imagine my surprise when I finished this stamped look and totally loved it! Maybe it is how non-French it looks?Polishes used: KIKO 430 and China Glaze Blue Bells Ring


På svenska:
Denna månad kör vi franska manikyrer med en twist i Nail Challenge Collaborative. Generellt sett är det här inte alls en stil jag gillar så det blir lite extra utmanande den här månaden. Jag vet inte exakt vad det är jag har svårt för, men det är liksom aldrig något jag är sugen på att göra. Det betyder inte att jag inte gillar stilen på andra, men den känns liksom inte helt rätt för mig. Just därför blev jag sjukt förvånad när jag stämplat till den här manikyren och jag gillade den massor! Kanske är det att den inte är så värst fransk som gör att jag gillar den?

4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)