40 Great Nail Art Ideas - Three shades of purple

The new year really started at full speed for me which has left me with barely any time to do nail art. Hopefully I can tackle the load better in the coming weeks and months so I can keep to my two posts per week.
Today's post should've gone up on Friday, since it's for the 40 Great Nail Art Ideas challenge. We are doing three shades of purple this week and I'm combining it with the pattern gradient. I decided to do a fan brush gradient, a style I'm beginning to like more and more. The flowers were sort of a last minute addition but I like them ^-^.

Since I'm behind on my blogging schedule I will also make this my 3rd entry for the Nail Challenge Collaborative's purple theme AND the Hobby Polish Blogger's January link-up theme gradients. Many manis to check out in the inLinkz below!Polishes used: Sally Hansen Lacey Lilac, OPI A Grape Fit, Essence Break Through, OPI Goldeneye (I'm so glad I have a backup of this one!) and Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
Det nya året har verkligen startat med full hastighet för mig så jag har knappt hunnit med något nail artande. Förhoppningsvis får jag saker under kontroll snart så jag kan upprätthålla mina två inlägg i veckan. Hur andra hinner mer nästan dagliga inlägg är för mig ett mysterium!

Dagens inlägg skulle egentligen läggas upp i fredags då det är för 40 Great Nail Art Ideas. Veckans tema är tre nyanser av lila och mitt mönster/teknik är gradient. Jag valde att göra en "fan brush gradient"/solfjäderborstegradient(?), vilket är en stil jag börjat gilla mer och mer. Blommorna var ett litet sista minuten tillägg men jag gillar dem.

Då jag är lite efter som sagt så triplar jag detta inlägg så det är även mitt tredje bidrag till Nail Challenge Collaboratives lila tema OCH Hobby Polish Blogger's januaritema gradient. Massor med manikyrer i inLinkz nedan med andra ord.12 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)