Gel nail art with Madam Glam Purple Sky

This week I'm away at a conference with my new job. Since I wanted nails that wouldn't have to be touched up every other night I decided on using gel polish.
I don't personally have any but my mom does. She really likes soak off gel polish since she just wants her nails to be pretty without having to redo them very often. She has a very small collection that I decided to expand a bit with a Christmas present from Madam Glam. As a base for this nail art I'm wearing Purple Sky, a purple jelly with small magenta glitters. In the real nail polish world perhaps not super exciting but I really like it! Two coats covered perfectly (I did flash cure it to prevent it pulling back from the tip).


Polishes used: Madam Glam Purple Sky and KIKO 621. (No picture since Madam Glam lives with my mom)


På svenska:
Jag är på konferens den här veckan så ville ha naglar som jag inte behöver oro mig för blir skavda eller liknande. Gellack tar jag när jag vet att jag inte kan byta på en vecka, och så också den här gången.

Jag har själv inte några gellack men det har min mamma. Hon gillar verkligen konceptet då hon inte vill hålla på och byta hela tiden utan bara ha fin färg på naglarna. Mamma har en liten samling lack som jag utökade lite nu i julas genom att ge henne ett paket från Madam Glam. Basen till min lila nail art kommer från det paketet i form av Purple Sky. Purple Sky är ett jelly-lack med magentafärgade glitter i. I den vanliga nagellacksvärlden är det kanske inte superunikt men jag gillar det verkligen! Täckning med bara två lager dessutom (jag har blixthärdat för att förhindra att lacket drog sig bort från tipparna dock!).16 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)