Neon pink nails

Today's manicure was going to be my contribution to May's Hobby Polish Blogger Link-Up. It seems however that I've missed the deadline!
I will share this hot pink colour with you all the same and hope you enjoy it. The design is totally copied from Liloo Nail Art.

My base is gorgeously shimmery Salon Perfect Fired Up Fuchsia, a neon pink with blue shimmer. The formula wasn't the best so I applied 3-4 coats for full coverage but very much enjoyed the results! The random stripes and painted with a white Stripe Rite.På svenska:
Det här skulle bli mitt bidrag till Hobby Polish Bloggers månatliga länksamling men jag tycks ha missat deadline! Dock så borde det väl fortfarande vara den 31a om man är i USA (7:30 i Stockholm den 1a juni)? I vilket fall som helst så publicerar jag inlägget som jag tänkt för manikyren tycker jag ändå är söt och kan visas upp.

Designen med linjerna har jag helt kopierat från Liloo Nail Art. Min bas är helt annorlunda än hennes dock, jag har vackra skimriga Salon Perfect Fired Up Fuchsia, en neonrosa skapelse med blått skimmer. Superfin! Tyvärr var inte formulan helt perfekt så jag drog till med 3-4 lager för att få en fin jämn färg. De slumpmässiga linjerna har jag målat med en vit Stripe Rite.

8 comments

 1. Very nice design ! This bright color suit your hand well !

  ReplyDelete
 2. what a fantastic nail polish and design! Very summery :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This polish begs to be taken on a lazy beach holiday ;)

   Delete
 3. Supersnyggt! Blev sugen på att testa nåt likande.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Det kändes så där halvbra på vägen men när jag väl fick dit prickarna blev jag riktigt nöjd :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)