Great Nail Art Ideas - Hot Pink or in this case Orange...

Yet another fail to read the instructions from me today! We are doing hot pinks for the Great Nail Art Ideas initiative and my personal pattern is nude base.
Somehow I twice managed to confuse this prompt. First I missed the part about needing a nude base and did a neon base with nude dots. When I re-read that part of the prompt I came up with today's design. As you can see I still missed the first part about us doing hot pink and not just neon. The fact that we did neons two weeks ago should've tipped me off perhaps? Sigh. I'm tired of this colour combination now and will submit my mistake as it is. After all, it's quite a nice manicure right?

I used my clear stamper and stamped the classic chevron print of Messy Mansion MM12 first in white and then again in neon orange. Yay for clear stampers!Polishes used: Models Own Naked Glow, Mundo de Unas White, Mundo de Unas Neon Orange and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Återigen har jag misslyckats med att läsa instruktionerna! Vi kör färgen intensivt rosa för Great Nail Art Ideas den här veckan och jag har dessutom "nude base" som tillägg. På något spännande sätt lyckades jag läsa fel två gånger.

Först så missade jag att det visst var basen som skulle vara nude så jag gjorde en neonbas med prickar i nude. Sen insåg jag mitt misstag och gjorde om till den manikyr jag visar idag. Som synes har jag också missat att det inte är neon som gäller utan specifkt rosa. Att vi hade neon-tema för två veckor sen kan man ju tycka jag borde komma ihåg också... Suck! Jag är less på färgkombinationen nu så det här blir mitt bidrag till GNAI oavsett om det är rätt eller inte. För det är ju i alla fall en fin manikyr, eller hur?

Jag har använt min genomskinliga stämpel och zickzackmönstret från Messy Mansion MM12, först i vitt och sen i neonorange. Hade aldrig kunnat få till det här utan den stämpeln som du säkert förstår!8 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)