31 Day Challenge 2016: Day 1, Red Nails

I feel quite excited about the 31 Day Challenge starting today! Much more than for my new German course which started on Monday (it feels totally unfair because some of the students in my class are actually native German speakers!)...
I can be quite indecisive about what kind of nail art to do. Sometimes I just stare at my nails and my Helmer and nothing feels quite right. When you're supposed to do new designs every day, there's no time for such struggles! In order to not get stuck too much I foresee myself googling for inspiration a lot. That's what I did earlier this week in order to come up with my red design. This is inspired by Simply Rins.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI Goldeneye (so glad I've got a backup!), China Glaze Riveting, KIKO 430 and KIKO 493.


På svenska:
Det känns jättekul att kicka igång den stora 31 Day Challenge idag! Mycket roligare än start i min nya tyskakurs som var i måndags (fatta va orättvist att det faktiskt går studenter som har tyska som modersmål i samma kurs!)...

Jag har ofta svårt för att bestämma mig för vilken sorts nageldesign jag ska göra. Känns som jag ofta sitter och stirrar fram och tillbaka mellan mina omålade naglar och Helmer. Ingenting känns riktigt rätt ibland. Det funkar mindre bra när man förväntas producera en ny design varje dag. För att inte fastna för mycket och slösa tid på onödigheter så ser jag för mig att jag kommer googla efter inspiration en hel del. Det var precis det jag gjorde tidigare i veckan när jag gjorde utmaningens röda manikyr. Den här är inspirerad av Simply Rins.

27 comments

 1. Men vad gör en tysktalande person på en tyska kurs?!?! Och jättesnygga naglar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men eller hur! Får alla rätt på provet och får oss andra att känna oss dumma i övningarna där man ska diskutera i grupp?
   Tack :)

   Delete
 2. Very pretty! I love how you varied the colors within your design.

  ReplyDelete
 3. Love the organic feel and colour combo in this one :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I like it too, nothing like red shimmers :)

   Delete
 4. Så himla vackert <3
  Jag började en fransk kurs i måndags :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Va kul! Har varit väldigt spännande att läsa språk i vuxen ålder (jag går via Högskolan Dalarna motsvarande kvartsfart så har ganska högt tempo) och se att det faktiskt går att lära sig! Låter väl långt ifrån bra skulle jag gissa men det är roligt :)

   Delete
  2. Jag går också via Högskolan Dalarna :D Min kurs går på halvfart så vi får se hur det går! Jag kommer i alla fall att kunna mer efter den här kursen än innan :P
   Men jag håller med om att det är roligt att lära sig språk :)

   Delete
  3. Halvfart! Det är bra jobbat!
   För mig har det varit häftigast att släppa tonårsångesten/skämsligheten över att prata ett språk man inte kan fullt ut. Jag läste franska i skolan men det var ju bara pinsamt på något sätt, trots att vi alla var lika dåliga. Nu känns det som att det inte gör så mycket att jag inte gör rätt eller låter lite svensk ;)

   Delete
 5. This is so sunny and gorgeous! <3

  ReplyDelete
 6. I wonder why a German would be in a language course for German? I'm a German myself and I would pick out some other language? (Okay we have German at school as well just like you guys learn Swedish but idk ... I would go for another language when it isn't mandatory.)

  But it's a very beautiful manicure!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know! If there's one language I don't need to practice, it's my own...
   Thank you!

   Delete
 7. These are absolutely gorgeous !!! All your colors are so well matched ! It's perfect !!!

  ReplyDelete
 8. This is gorgeous, you did an amazing job!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)