31 Day Challenge 2016: Day 7, Black and White Nails

I thought I would sneakily throw a review for Born Pretty Store into the challenge since I ended up doing this black and white design just before the challenge started. Better use it!
I received two rolls of nail foil in my last parcel of review items. If you remember from my review of the other roll I wasn't too impressed. Well, this is more or less the same product, only with a different pattern so that sentiment still holds true. I struggled to get the pattern to transfer fully and I had to fill in gaps in the design with black paint. As you can see, it didn't manage fully.
Product details: you find the nail foil here and the pattern I have is number 126. For the price of $1.50 you get a roll which measures 4cm by 100cm/1m which will get you a number of manicures without scrimping.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, Dance Legend Dorado (courtesy of my dear friend A who went to Russia and brought this home for me <3 ) and nail foil from Born Pretty Store.

As you see I can't really recommend this product, but if you feel like checking out Born Pretty Store you can use my 10 % off code, MGL91 to get 10% off any item not already on sale. Check out their lastest nail art items.


På svenska:
Idag slänger jag in en recension för Born Pretty Store i utmaningen då jag råkade göra en svart-vit manikyr precis i slutet på augusti som passar utmärkt idag. Bäst att använda den!

Jag fick två rullar av nagelfolie i mitt senaste paket med saker att recensera. Om du kommer ihåg min recension av den andra rullen så var jag inte särskilt imponerad. Det är jag fortfarande inte då detta är precis samma produkt, fast med ett annat mönster. Jag hade problem med att få mönstret att föras över helt till nageln vilket gav kala fläckar som jag försökt fylla i med svart färg i efterhand. Jag lyckades så där halvbra så man får inte titta så noga på mönstret är jag rädd... 

Produktdetaljerna då: du hittar den här folien här och mönstret jag har är nummer 126. För det facila priset av $1.50 så får du en rulle som mäter 4cm * 100cm/1m vilket ger massor av manikyrer utan att direkt snåla. 

Rekommenderar alltså inte just den här varan men om du känner för att shoppa lite själv hos Born Pretty Store kan du använda min 10 % rabattkod. MGL91 ger 10 % i rabatt på varje vara som inte redan är nedsatt/read.

6 comments

 1. Jag tycker manikyren blev jättefin även om överföringen inte är perfekt :)

  ReplyDelete
 2. Det blev jättefint men jag blir inte ett dugg sugen på att köpa den spetsen. Har beställt spetsdekaler och en stämplingsplatta med spets, hoppas på att de ska leverera för jag är väldigt sugen på spetsnaglar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är precis det jag ville förmedla, köp inte :). Spetsdekaler låter som en klart bättre idé och stämpla funkar alltid (när man väl fått in snitsen då...). Ser fram emot att se hur det blir!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)