Fall flower nails

Here is another manicure that I initially created for the 31 Day Challenge.
This fall flower look was meant to be my day 30, inspired by a tutorial nail art but then I realised that I had to incorporate squares into it given I wanted to combine it with the Great Nail Art Ideas challenge. Hence the argyle look that I posted. This manicure is inspired by a tutorial by So Nailicious on YouTube. She used spring colours, I picked fall tones and did this look with all acrylic paints. In order to mute down my colours a bit I topped it with Essie Ballet Slippers (milky white) before adding matte top coat.

And since Swedish nail art "tradition" Nail Art Sunday is back in business since a few weeks back (yay!), I will join that today. There is no fixed/set theme this week which fits me well. See more contributions at Lacky Corner.På svenska:
En till manikyr som jag initialt gjort för 31 Day Challenge men som jag sen inte använde. Det var tänkt att vara min dag 30 manikyr med inspiration från en tutorial men sen insåg jag att jag ju också skulle kombinera det med rutor pga att jag också hade temadag för Great Nail Art Ideas. Därför gjorde jag den här argyle manikyren. Dagens look är istället inspirerad av So Nailicious på YouTube. Hon använde härliga vårtoner, jag inspirerades istället av höstlövsfärger. Målat helt med akrylfärg och sen för att inte färgerna skulle bli för intensiva har jag lagt på ett lager Essie Ballet Slippers (mjölkigt vit) innan jag överlackade med matt överlack.

Och då Nail Art Sunday är tillbaka (så kul!) efter ett par års (?) uppehåll så passar jag på att vara med där idag. Det är inget tema idag vilket passar mig bra. Se mer bidrag hos Lacky Corner.

6 comments

 1. Det här blev otroligt fint, jättefina blommor du är bra på att måla med akryl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Akryl har fördelen att det inte torkar så snabbt så är enkelt att sitta och dutta med :)

   Delete
 2. hi hi...very nice...flower power

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)