Christmas Wreath Nails

Merry Christmas to everyone who celebrates!
I wish I could say my nails were as pretty as this manicure today but unfortunately I ran out of time and ended up celebrating without nail polish. I wore this nail art about a week ago. It is painted freehand using acrylic paint. The design is inspired by Swedish nail artist Bella Ritchey.Polishes used: OPI My Vampire is Buff, OPI Danke Shiny Red, KBShimmer


På svenska:
God jul till alla som firar! Jag önskar jag kunde säga att mina naglar var lika fina som den manikyr jag har att visa idag. Tyvärr räckte tiden inte riktigt till så jag firar tyvärr helt utan lack. Får se om jag kan åtgärda det senare idag förhoppningsvis!

Jag bar den här manikyren förra veckan, den är målad på fri hand med akrylfärg. Designen är inspirerad av Bella Ritchey.

2 comments

  1. Jag är lite sent ute men om vi antar att julen varar i alla fall till trettonhelgen så kan jag ju säga god fortsättning i alla fall:) Manikyren är underbar, väldigt snyggt frihandat!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)