Holo Chevron Nails

A stamped look from me today. Whenever I don't know what to do with my nails, I almost always end up stamping them with some MoYou pattern, it's usually a safe bet ^-^.
I wore this manicure to a work conference last week. We were going somewhere slightly sunnier than my home town so took the opportunity to wear holo nails! It was a good choice and I love how you can't tell if I stamped with the creme or holo polish (it's the holo).  Now fingers crossed for some holo weather in northern Europe!Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls and Color Club Over the Moon


På svenska:
Ett litet inlägg med stämplade naglar från mig idag. Det brukar alltid sluta med att jag stämplar när jag är osäker på vad jag ska göra. Använder oftast plattorna från MoYou, de är pålitliga och levererar alltid.

Jag bar den här manikyren till en jobbkonferens förra veckan. Vi skulle åka något söderut så jag drog nytta av solen som utlovades och plockade fram ett hololack! Det var ett bra val och jag gillar verkligen hur man inte kan avgöra riktigt om jag stämplat med krämlacket eller hololacket (det är hololacket). Nu dags att hålla tummarna för lite holoväder även här hemma.

10 comments

 1. Snyggt! Håller med om att det nästan inte syns om det är stämplat med krämlacket eller hololacket. Också känns det blingingt utan att bli "för mycket", vitt och holo är inte så dumt ändå. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag använder sällan så diskreta färger som det här men blev riktigt förtjust jag med ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Yes, it's like a mystery, only I revealed the secret right away :P

   Delete
 3. Kanonsnyggt, holostämpling är så himla fint!

  ReplyDelete
 4. Very pretty !!
  (MoYou stamping is often my safe bet too ;) )

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)