Holo Stamping

Like I wrote last week, my fall back option is usually stamping with a MoYou plate and today I have just such a manicure to show you ^-^.
Again I used a Color Club's Halo Hue to stamp with but this time it ended up being a lot busier. Both the base and the pattern I used have more going on than the discreet chevron print I showed last week. I'm honestly kind of meh about this look as my base, Black Orchid, started to show significant signs of wear during the first day. I hate it when that happens!Polishes used. ILNP Black Orchid and Color Club Miss Bliss


På svenska:
Som jag skrev för någon vecka sedan så är mitt standardval när jag inte har lust eller ork att komma på något annat att stämpla med en MoYou platta. Det valde jag även för dagens manikyr. Igen använde jag ett lack från Color Club's Halo Hue att stämpla med men det blev betydligt röriga resultat den här gången. Dels så har jag en mer komplex bas, och dels så är motivet i sig mer spretigt än det zick-zack mönster jag visade förra veckan.

Tyvärr känner jag inte särskilt starkt för denna manikyren själv då Black Orchid som är min bas började flaga och se gammal ut redan under första dagen jag bar manikyren. Jag tycker inte alls om när sånt händer!

6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)