Lily Nail Art

Is your Sunday as warm as mine? I'm officially going from complaining about it being too cold to instead complaining about it being too hot ^-^.
The flowers I planted on my balcony are nearly dying from not getting enough water. Perhaps will the flowers on my nails last a little longer? These lilies are from a Born Pretty Store plate, BP-L 029, and my base is Depend 456. Depend is probably the most accessible Swedish nail polish brands so it's quite surprising that this is my very first bottle from them!

The reason I've been hesitant to buy Depend polishes before is simply that I don't already have any bottles from them. I like all my polish to have lots of friends with the same bottle so whenever I buy a new brand I need to buy at least a few of them. Until I bought 456 just before Christmas I had never wanted enough of polishes from Depend to warrant a purchase. Now that I have a few, I'd love to hear which are your favourites from the brand so I can get more friends for 456!Polishes used: Depend 456, Manhattan Ni-Hao in the Morning and Mundo de Unas Papyrus


På svenska:
Pust, va varmt det blev helt plötsligt! Nu övergår jag officiellt från att klaga över att det är för kallt till att istället klaga på att det är för varmt ^-^.

Mina balkongblommor ser väldigt trötta ut då jag missat att vattna dem varje dag. Kanske kommer blommorna på mina naglar hålla något längre? Liljemönstret kommer från Born Prettys platta BP-L 029 och det är stämplat över Depend 456. Depend måste vara det tillgängligaste svenska märket av nagellack så det är lite lustigt att det här är den första flaskan från märket jag köpt!

Anledningen till att jag varit ovillig att köpa Depend-lack hittills har helt enkelt varit att jag inte haft några lack från märket sedan tidigare. Jag vill att alla lack jag har ska ha många vänner med samma flaska så jag måste alltid köpa åtminstone ett par stycken när jag testar ett nytt märke. Tills jag köpte 456 strax före jul hade jag inte velat ha tillräckligt många Depend-lack för att faktiskt göra ett köp (det var sandkollektionen de släppte då som ffa lockade). Men, nu när jag har ett par stycken borde jag ju köpa fler! Vilka är dina Depend-favoriter?

6 comments

 1. Nossa!!!! Ficou muito lindo!!!
  Parabéns!!!
  Beijos

  ReplyDelete
  Replies
  1. Please comment in English so I understand what you are saying :)

   Delete
 2. So pretty! I love how the lilies stand out against the black background!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The only thing I don't like about that dark background is that it shows tipwear much more than a light base :D

   Delete
 3. E não é que isso ficou muito bom?!!
  Gostei.


  Bjim...
  >>blog Usei Hoje<<
  >>Instagram<<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Please comment in English so I understand what you are saying :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)