Scattered Holo Gradient

A sultry deep red to blue gradient with two of those "why don't I wear this more" polishes...
I don't do gradients very often, and I very rarely leave them alone but these two shades very more than enough by themselves. Especially since I wore this manicure when the sun was out!Polishes used: L.A. Girl Sparkle Ruby and L.A. Girl Brilliant Blue


På svenska:
En härlig gradient med två av de där lacken som man tänker "varför använder jag inte det här oftare".. Jag gör inte gradienter så där väldans ofta, och när jag väl gör dem så brukar det sluta med att jag adderar massa extra ovanpå men här tyckte jag inte alls att det behövdes. De här färgerna är som gjorda för varandra (så där som det ska vara med lack i samma kollektion) och blandade sig riktigt bra dessutom. Jag hade dessutom tur och bar denna manikyr förra veckan när vädret var så där extra fint så man faktiskt såg holo partiklarna på väg till och från jobbet!

8 comments

 1. Replies
  1. Please comment in English so I understand what you are saying :)

   Delete
 2. Så. Fantastisk. Snygga!!!<3

  ReplyDelete
 3. Jag tänker det varje gång jag ser gradienter av det här slaget! Det är så snyggt, men jag vet inte om jag någonsin har gjort det själv!

  ReplyDelete
 4. Det blev otroligt snyggt, så fint lacken smälte samman! Jag gör gradienter ibland men inte alls så ofta som jag egentligen skulle vilja. Tycker det är lite för mycket jobb, framför allt städningen är så jobbig. Men det är himla snyggt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag håller med och känner likadant! Lite hjälper det ju med latexbarriärer men det är inte helt fool-proof.

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)