Pink Skittle Nail Art

I was doing lots of pink nails throughout October and didn't get the chance to show all of them during United in Pink so today I have one of those extra pink manicures.
I think this might actually be my first skittle?! It feels very strange to say as skittles feels like one of the old basic nail art styles but I might have missed out on that trend. Pink is probably one of the easier colours for non-nail addicts to manage a skittle with as it is not unlikely that they too have more than a few shades available. To make it a little more coherent I added dots and a stamping decal. The design is inspired by Clockwork Nail Polish who made me realize that a few dots can really tie a whole look together. She used colours that were less similar than mine but still it fits perfectly.Polishes used: Catrice Milky Bay, Essie Romper Room, KIKO 376, Zoya Shelby, OPI I'm India Mood for Love, Darling Diva El Dorado and KIKO 374


På svenska:
Det blev nästan bara rosa naglar för mig under oktober och jag hann inte visa alla under United in pink-veckan så idag blir det rosa fastän det är november. Vem mer än mig har föresten svårt för Movember? Nu tänker jag alltså inte på vad det står för, utan bara att jag behöver dras med extra orakade män på jobbet och andra platser. Jag tycker i princip aldrig att det är snyggt med skäggväxt.

Men naglarna då, det här tror jag kan vara min första skittle! Tycker själv det känns konstigt att säga det då det ju är en gammal klassisk stil men jag tror den kan ha gått mig helt förbi. Rosa är nog den färg som flest personer kan få till en skittle i då även många som bara lackar ibland säkert kan tänkas ha ett antal olika rosa lack. För att få ihop det lite bättre så adderade jag prickar och en stämplingsdekal. Designen är väldigt inspirerad av Clockwork Nail Polish som fick mig att inse hur mycket ett par prickar kan göra. Hon har använt lack som är mer olika än mina men de passar perfekt ihop, mycket tack vare prickarna.

3 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)