Work Appropriate Gel Nails with Bundle Monster Love at First Sight

As I mentioned in my last post, I'm doing a project for work that requires extra travelling. Lucky for me I bought a lamp and a number of gel polishes this summer!
This was the manicure I wore for my first week on the project. I wanted something more interesting than plain colour but still rather neutral. My choice fell on a yellowy nude from Bundle monster's gel line. The colour is called Love at first sight and I bought it thinking it would be more pink and also a bit sheerer, think Essie Ballet slipper. In that sense a bit of a disappointment but covered well in two coats so will be useful all the same I think! The gold glitter is loose flakes, same as I showed in my previous post.Polishes used: Bundle Monster Love at First Sight and Konad Red Stamping Polish


På svenska:
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag ett nytt projekt på jobbet som kräver lite extra resor. Vilken tur då att jag i slutet på sommaren slog till på en lampa och ett gäng med gellack! Idag visar jag den manikyr som jag bar under min första vecka i projektet.

Jag ville ha något lite mer intressant än bara enfärgat men samtidigt diskret nog att fungera på ett kontor jag är ny på. Valet föll på en gultonad nude/beige från Bundle monsters gel linje. Färgen heter Love at first sight och jag hade trott att den skulle vara mer rosa samt även skirare, tänk Essie Ballet slipper. Därmed liten besvikelse att den inte alls är sådan men då den täcker mer två lager så hoppas jag få användning av den ändå. Det guldiga glittret är lösa flingor, samma jag skrev om i förra inlägget.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)