Watercolour and Gold Accent Nail Art

Time for the second blog post of the week and as I've got a last batch of laundry to fetch better make it a quick one.
Watercolour and Gold Accent Nail Art Sharpie manicureThe reason my post is a bit tardy is that I've had a busy weekend where I've managed to both repaint the bedroom, go out with friends, do a bit of Black Friday shopping (although no polish) and even managed to hit the gym this morning. I feel very proud of myself. Now I'm looking forward to going to work to relax a bit tomorrow ^-^.

The manicure I have to show you today is inspired by Superflynails on Instagram. I did the design using Sharpies and gold flakies. I'm a bit disappointed in my gold accent as I can never get that smooth chrome finish when working with regular polish. I tried first to do a gold foil but that was ruined by the top coat (despite using a water based one first) so the flakies where added as a backup. 
Watercolour and Gold Accent Nail Art Sharpie manicure

Watercolour and Gold Accent Nail Art Sharpie manicure

Watercolour and Gold Accent Nail Art Sharpie manicure

På svenska:
Dags för veckans andra blogginlägg och då jag har tvätt i torktumlaren som behöver hämtas får jag skynda mig lite. Anledningen till att detta inlägg kommer något sent är att jag har haft fullt upp i helgen. Jag har hunnit med att både måla om sovrummet, gå ut med vänner, shoppa lite och hann till och med till gymmet i morse. Jag är väldigt stolt över mig själv, men det ska bli skönt att gå till jobbet imorgon och vila ut ^-^.

Dagens manikyr är inspirerad av Superflynails på Instagram. Jag gjorde min tolkning med Sharpies och så guldflakies. Är lite besviken på accentnageln då jag aldrig får den där helt släta kromfinishen när jag använder vanliga lack. Jag försökte först med nagelfolie men den blev förstörd av överlacket (trots att jag först använde ett vattenbaserat lack som barriär) så flakievarianten är lite av en backup.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)