Masura Peace in Love and Masura Sands Whisper Forested Nail Art

I'm more and more drawn to holiday nail art and as the temperature is down and the Christmas decorations are up, there's no wonder! This is the least Christmas-inspired nail art I have made recently so decided to publish it first.
Masura Peace in Love and Masura Sands Whisper Forested Nail Art
The inspiration for this forest nail art is a print I found on Pinterest when searching for pinetrees. I have done the design with acrylic paints, layering lighter to darker colours on top of Masura Sands Whisper. My fully green nails are painted with Masura Peace in Love. Second time I'm wearing these two shades together, I really like the combination!
Masura Peace in Love and Masura Sands Whisper Forested Nail Art

Masura Peace in Love and Masura Sands Whisper Forested Nail Art

Masura Peace in Love and Masura Sands Whisper Forested Nail Art

Sorry, forgot to take a picture of the polishes used but like I mentioned above it is green Masura Peace in Love and nude coloured Masura Sands Whisper


På svenska:
Jag är mer och mer sugen på julmanikyrer och då temperaturen helt plötsligt är klart under nollstrecket och jag fått upp julbelysningen så är det kanske inte så konstigt. Den här manikyren var den minst juliga jag hade i mitt lilla arkiv så kändes som den borde visas först.

Inspirationen för den här skogsmanikyren är en bild jag sett på Pinterest när jag sökte på granträd. Jag har målat med akrylfärger och börjat med en rad riktigt ljusa träd för att sen bygga på med mörkare och mörkare. Basen är Masura Sands Whisper. Mina helgröna naglar är målade med Masura Peace in Love. Andra gången jag kombinerar dessa två lack då jag verkligen gillar dem ihop!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)