Christmas Bird Illustration Nail Art

Today I continue my theme of Christmas nails with a little snowy bird. The inspiration comes from an illustration for a Christmas card designed by Victoria Fitton.
Christmas Bird Illustration Nail Art
I decided to keep the nail design to just two nails and kept the other two neutral. My base is neutral with some sparkle, ILNP Poised, one of my more recent purchase. I'm wearing three coats of Poised and it is still rather sheer so you can see the nail through it. An additional forth coat would've been necessary for full coverage.
Christmas Bird Illustration Nail Art

Christmas Bird Illustration Nail Art

Christmas Bird Illustration Nail Art

På svenska:
Fortsätter på mitt julnageltema med en lite snöig fågel. Inspirationen kommer från en illustration för ett julkort designat av Victoria Fitton. Jag valde att hålla dekoren till två naglar och behöll de övriga två neutrala. Min bas är ILNP Poised, en av mina senare lackköp. Tre lager har jag av Poised och den är fortfarande rätt skir och man kan ana nagelkanten därunder så kanske borde jag ha dragit till med ytterligare ett lager för full täckning.

4 comments

 1. Så himla fint det blev! Tycker du gjorde helt rätt som inte dekorerade alla naglar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Det var dessutom en praktisk bas när man bar manikyren ett par dagar för länge, gick knappt att se att den blev skavd :D

   Delete
 2. Wow, så snyggt! Jag är imponerad av dina frihandsfärdigheter!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så jättemycket! Jag måste erkänna att jag också blir imponerad ibland :D :D

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)