Christmas Sweater Nail Art

The holiday season is definitely here so I decided to inaugurate one of the winter stamping plates I bought on sale at the end of last season: MoYou London's Festive plate 37. This plate features a lot of sweater style designs and I went for a rather simple look in icy blue tones.
Christmas Sweater Nail Art. MoYou London Festive 37 stamping

Christmas Sweater Nail Art. MoYou London Festive 37 stamping

Christmas Sweater Nail Art. MoYou London Festive 37 stamping

Christmas Sweater Nail Art. MoYou London Festive 37 stamping

Polishes used: Pahlish Stormcage, KIKO 266 and Essie No Place Like Chrome


På svenska:
Glad första advent! Nu kan man verkligen säga att nedräkningen har börjat. Jag norpade julpynt hos föräldrarna idag så nu har jag lite extra julnostalgi här hemma. Det känns också lämpligt att testa en julplatta så är vid första advent. MoYou London Festive 37 köpte jag på rea efter förra julen och den har massa grafiska mönster, med lite "ugly sweater" stil. Jag valde att göra en enkel design i isigt blå toner.

6 comments

 1. Verkligen snyggt! Gillar hur du bara hade två färger men ändå fick till så mycket känsla av variation i manikyren !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma, jag förstår precis hur du menar med antal färger!

   Delete
 2. Eller alltså ja, tre färger sorry. Men två basfärger, tror du fattar hur jag menar.

  ReplyDelete
 3. Haha, jag är uppenbarligen helt galen i detta eftersom jag kommenterat så många gånger. Jag trodde att jag endast hade kommenterat på Instagram och läste inte min första kommentar...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lol! Det här blir mitt mest kommenterade inlägg i år :P

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)