Bohemian Flower Nail Art

Sunday again and time to change that worn manicure! This is a bit of a Sunday ritual for me, and this Sunday it is extra important as I have a black design on that is more than ready to be removed. Plus I'm starting a new job tomorrow so gotta look sharp ^-^.
Bohemian Detailed Flower Nail Art
The nail art I'm showing on the blog today is as you might've gathered not my current look but something I did in December when I was on a bit of a freehand high. I found the inspiration on the IKEA website and a mug called Finstilt. I really liked the bohemian floral design and think it translated quite well to nail art together with a few glittery polishes from FUN Lacquer.

Wish me luck tomorrow!
Bohemian Detailed Flower Nail Art

Bohemian Detailed Flower Nail Art

Bohemian Detailed Flower Nail Art

Polishes used: FUN Lacquer Seductive Marmelade, FUN Lacquer Blue Tears and OPI My Boyfriend Scales Walls


På svenska:
Söndag igen och dags att byta ut den skavda manikyren! Det är lite av en söndagsritual för mig, och idag känns det extra viktigt då jag dels har flera svarta naglar som är mycket skavda och dels börjar jag ett nytt jobb imorgon och då vill man ju vara fin ^-^.

Naglarna jag visar i dagens blogginlägg är således inte hur mina naglar ser ut just nu men något jag målade i december då jag hade flow att göra fler frihandsritade designs. Jag hittade mönstret som inspirerade till denna hos IKEA och en mugg som heter Finstilt. Jag gillade verkligen den bohemiska känslan och tycker blommönstret funkar riktigt bra även som manikyr. Jag har kombinerat blommorna med några favoritlack från FUN Lacquer.

Håll tummarna för mig imorgon på nya jobbet!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)