Abstract Ocean Nail Art

The sun is shining over Stockholm and I'm getting spring vibes...
Abstract Ocean Nail Art with Dance Legend Spot It White
I know it's much too early and I will be disappointed but just the thought of ballerina flats and budding trees makes me happy. On this particular winter spring day my sister's baby is having a name giving thing so it's soon time to get dressed and head for that. I just need to publish this post first.

I ended up with a sort of abstract ocean like manicure last time I played with the Spot It polish from Dance Legend. I tend to use quite a bit of polish when doing this type of technique (I work on a silicon mat and not directly on the nail) so I chose some budget polishes as my base. IsaDora used to be my go to brand when I was young but now I rarely look for them in stores and also see very little of them on blogs. Any which way it was nice to revisit these polishes, they have both nice colours and opacity!
Abstract Ocean Nail Art with Dance Legend Spot It White

Abstract Ocean Nail Art with Dance Legend Spot It White

Abstract Ocean Nail Art with Dance Legend Spot It White

Polishes used: IsaDora Surfers Paradise, Isadora Glitzy Amethyst, Essence Absolutely Blue and Dance Legend Spot It White


På svenska:
Solen lyser över Stockholm och jag börjar drömma om våren... Det är alldeles för tidigt och visst kommer jag bli besviken men bara tanken på lågskor och knoppande träd gör mig lycklig. Just den här vintervårdagen ska min systers bebis ha namngivning så det är strax dags att hitta något lämpligt att sätta på sig och åka till den. Ska bara få upp det här inlägget först.

Det blev någon form av abstrakt nästan havsliknande manikyr den här gången jag lekte med mitt Spot it lack från Dance Legend. Det går åt en del lack när man håller på med dessa (gör på en silikonmatta och inte direkt på naglarna) så jag valde några budgetlack som bas. IsaDora var mitt standardmärke när jag var ung, nu tittar jag sällan åt deras håll och jag ser dem heller inte bland de bloggar jag läser, till skillnad från Depend. I vilket fall som helst var det trevligt att återse dessa lack, goda egenskaper och fina färger!

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)