31DC2013 Day 22, Inspired by a song

Nice day to stay in and paint your nails?! Not really right. After the spectacularly exciting football game last night I started painting my nails in preparation for Day 22, "Inspired by a song", but after a few hours of fails I gave up. I just had to fix it now instead. 

I knew right away what song I wanted to be inspired by, one of my favourite artists is Jens Lekman and one of the first songs of his that I fell for, ten years ago, is Maple Leaves. I still love the song and if you're not familiar with Jens I urge you to check him out. He runs a pretty active website which has a blog section called smalltalk.I did take this manicure outside for a little bit to show you how sparkly L.A. Girl Electric Coral is. As you can see the red stamping almost disappears.


Polishes used: L.A. Girl Electric Coral, Barry M Gold Foil and Konad Special Polish in red.


På svenska:
Fin dag att sitta inne och måla naglarna?! Eller inte. Efter den fantastiskt spännande fotbollsmatchen igår satte jag mig ner för att fixa till manikyren för dag 22. Inspirerad av en sång var jag men jag fick inte alls till naglarna som jag ville. Var alltså tvungen att fixa det nu istället. 

Jag visste redan från början att jag ville jobba utifrån en låt av en av mina favoritartiser, Jens Lekman. Låten jag valde är Maple Leaves (det finns även en svensk version som heter Jag tyckte hon sa lönnlöv) som jag hörde för första gången för närmare 10 år sedan. Jag älskar fortfarande låten och om du inte är bekant med Jens så bara måste du lyssna på hans fantastiska röst och musik. Han har också en aktiv webbsida där han skriver om lite allt möjligt.

4 comments

 1. Åh gud så snyggt med löven! Verkligen tjusigt...

  ReplyDelete
 2. Jättefint tillsammans, orange och guld och rött. Precis som träden såg ut idag. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ingenting går upp mot färgerna nu, det brinner verkligen i träden!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)