United In Pink, Thursday

This week is so much fun, I'm loving seeing all the pink manicures appear in the InLinkzs section every day. Reading all the blog posts is also very inspiring, both in terms of hearing how people are choosing to contribute and hearing different thoughts on the subject in general. United in pink really.

When I was in about grade 6 I was convinced there were certain colour combinations that where just not meant to be and that should be avoided at all costs. Today I revisit one of them and declare that 12-year old me might have been a little too conservative!Polishes used: OPI If You Moust You Moust and OPI Monosoner or Later


På svenska:
Denna vecka är så rolig, jag gillar verkligen att se alla rosa manikyrer dyka upp i InLinkz sektionen varje dag. Att läsa alla blogginlägg är också väldigt givande, både ur aspekten att höra hur olika människor väljer att bidra och genom att det finns många tankar kring området i stort. United in pink verkligen.

När jag gick i 6e klass var jag övertygad om att det fanns vissa färgkombinationer som helt enkelt inte fungerade och som bara måste undvikas. Idag återuppväcker jag en av dem och deklarerar att 12-åriga Zara kan ha varit lite för konservativ!


14 comments

 1. Jättefint. Den där föreställningen om rött och rosa ihop har jag också haft. Det sitter i en aning fortfarande men när jag ser din nail art så ser man ju att färgerna gifter sig. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag vet inte vart den kommer ifrån, men lägger den helt klart till handlingarna, tycker också det funkar fint tillsammans :)

   Delete
 2. Precis, det där kommer jag ihåg, rosa och rött fick man inte ha tillsammans. Inte heller blått och grönt. Jag fattade aldrig varför, jag tyckte det kunde gå alldeles utmärkt! :-)

  Och det här var verkligen en jättefin kombination!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blått och grönt har jag missat! Däremot blått och svart samt grått och beigt. De kan jag fortfarande tycka är läskiga tillsammans :)

   Delete
 3. Denna kombination gillar jag. Jag gillar inte när folk säger "de där färgerna kan man inte ha tillsammans". Man måste testa sig fram, oftast fungerar det alldeles utmärkt, folk har för mycket åsikter helt enkelt ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Och jag håller helt med, finns väldigt mycket åsikter där ute!

   Delete
 4. Jag gillar det här! Rött och orange fick man inte heller ha ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Orange tror jag man inte fick ha alls, någonsin ;)

   Delete
 5. Hittills bara sett detta på FB men shit vad snyggt det var här på de lite större bilderna. :D jag är helt enkelt hel-stoked! :D

  ReplyDelete
 6. Jättefint, jag gillar rosa och rött ihop och det var väldigt snygga övergångar!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)