United In Pink, Wednesday

Yesterday I showed you a simple swatch of Zoya Shelby. Today I have the full manicure, how I wore it. If all goes according to plan I will be able to carry out the rest of the United In Pink-week with nail arts, just the way I like it :)

Over Shelby I painted roughly haft the nail with OPI Number One Nemesis and then painted some stripes back and forth over the middle of the nail. The best thing about this? No cleanup required at all.


Polishes used: OPI Number One Nemesis, Zoya Shelby and Stripe Rite in pink


På svenska:
Igår var det enkelt lackat med Zoya Shelby hos mig. Idag visar jag hur jag gick vidare med den manikyren. Om allt går enligt planerna kan jag slutföra United In Pink-veckan med bara nailarts härifrån, precis som jag gillar det :)

Över Shelby målade jag ungefär halva nageln med OPI Number One Nemesis och sedan använde jag ett rosa stripinglack för att måla fram och tillbaka över mitten. Det bästa med denna nailart? Helt fri från städning!


17 comments

 1. Skitsnyggt helt enkelt! Vad kul att du kommer att köra nail arts resten av veckan. Är väldans förtjust i dina nail arts nämligen. :)

  ReplyDelete
 2. Så himla snyggt. Den där tekniken har jag inte sett tidigare. Kanske ska prova lite :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar! Ja den är inte så vanlig men syns någon gång ibland någonstans. Vet faktiskt inte vad det kallas heller.

   Delete
 3. Fint lack men framför allt fin applicering eller vad man ska säga. Om man ändå var lika konstnärlig. Sjukt vackert! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tack så mycket! Jag har övat ett tag för att bli "bättre" på det :)

   Delete
 4. Vilken snygg effekt det blev! Jättefint!

  ReplyDelete
 5. Det här gillade jag, skitsnyggt! Måste prova nåt liknande nån gång!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, är som sagt en enkel metod så det får du absolut göra!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)