31DC2013 Day 26, Inspired by a pattern

Patterns is something I find really fascinating, especially ones found in nature. I feel like I could spend ages looking at age rings on a tree, a spiderweb's detailed structure or moss growing on a rock so don't ask me why I decided to go with a plaided fabric-like pattern today.

This is just some freehanded lines without too much thought put into it. It's one of those maybe I like it maybe I don't results. I think it would've looked better if I hadn't used jelly polishes for the thicker lines, the green is a little too uneven for my taste now.Polishes used: Zoya Phoebe, L'Oreal Miss Pixie, Illamasqua Rampage, Stripe Rite in white and Stripe Rite in blue


På svenska:
Mönster är något som jag tycker är riktigt fascinerande, speciellt de som man hittar i naturen. Ibland känns det som jag skulle kunna stirra i evighet på årsringarna från ett träd, den detaljerade strukturen i ett spindelväv eller mossa som växer på en sten så fråga mig inte varför jag valde att köra ett rutigt mönster idag.

Detta är kort och gott lite frihandsmålade linjer utan särskilt mycket eftertanke. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag gillar resultatet ännu. Tror det hade blivit bättre om jag inte valt jellylack för att rita de tjockare linjerna. Nu ser den gröna lite klumpig ut tycker jag.

3 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)