Inspired by the ocean

Last Sunday of August and beginning of a vacation week for me! Usually I always go away for holidays (at least to the country house), this time I am seeing my own city, planning to visit museums I never go to, eat out, take guided tours of the town and so forth. Maybe I will even discover new aspects of home.

Sunday still means Nail Art Sunday though and today's contribution started of as me just painting my nails with pale Zoya Blu. I didn't feel like nail art but somehow I ended up sponging on a gradient with Estessimo Tins Alluring Aquamarine and in order to cover up the imperfections of it I reached for my stamping plates. I picked BM-201 from Bundle Monster and have to say I really like the results! Way to go spur of the moment manicure. For more nail art head over to LeLack today!
I tried a new stamper when doing this manicure, I have heard good things about large sticky stampers so ordered one on Ebay a while ago. I really liked it, the stamper felt pliant and worked real well with my curved nails. I also felt like it was much easier to get the design to cover all of my nail since it gives much easier.Polishes used: Zoya Blu, Estessimo Tins Alluring Aquamarine and KIKO 624


På svenska:
Sista söndagen i augusti och början på en semestervecka för mig! Vanligtvis reser jag alltid bort på sememster, åtminstone till landet men denna gång ska jag se min egen stad. Planerar att gå på museum jag aldrig har tid för, äta ute, ta guidade turer i stan och så vidare. Kommer förhoppningsvis upptäcka nya aspekter av det jag kallar hemma.

Söndag betyder i alla fall Nail Art Sunday och dagen bidrag började med att jag bara skulle måla mina naglar med Zoya Blu. Jag kände inte för något mer tidskrävande med så slutade det med att jag svampade på en toning med Estessimo Tins Alluring Aquamarine och för att sen täcka över att den inte blev perfekt så blev det lite stämpling. Jag valde BM-201 från Bundle Monster och jag måste säga att jag gillar resultatet skarpt! För mer nail art bege dig genast till LeLack.

Testade en ny stämpel när jag gjorde denna manikyr, hade hört mycket gott om de större klibbigare stämplarna så beställde en på Ebay för ett tag sedan. Jag gillar den verkligen, den kändes lättarbetad och funkade bra med mina välvda naglar. Det kändes lättare att få mönstret att täcka hela nageln med denna då den gav med sig mycket mer än min gamla stämpel från Konad.

13 comments

 1. Wow sååå snyggt! Jag blir väldigt nyfiken på att se hur din stämpeldyna ser ut. Jag köpte en billig på eBay och den är inget bra alls.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh tack! Hum, alla mina stämpeldynor ser mest likadana ut. Även de billigare från Born Pretty (antar att de är typ som ebay..) Är det djupet du tänker på?

   Delete
 2. Väldigt snyggt! Verkligen effektfullt :)

  ReplyDelete
 3. Åh wow!!! Blir alldeles yr av att titta på den, var tvungen att kolla in den extra noga för att avgöra vilket som var färgerna i gradienten och vilken färg som var i stämplingen. SNYGGT!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så jättemycket! Det är inte alla manikyrer man blir yr av ;)

   Delete
 4. Åh va fint! Påminner verkligen om havet!

  ReplyDelete
 5. Snyggt. Färgerna passar perfekt ihop.

  ReplyDelete
 6. Halkade in på din blogg här nu på kvällkvisten och blev helt fascinerad över denna manikyr! Så snygg! Har några Bundle Monster-plattor här hemma och försöker öva upp stämplingsfärdigheten, men så svårt det är att få det bra. Blev nyfiken på den där större stämpeldynan som du nämner här. Har du någon länk? Mvh, Sara.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket och kul att du hittat hit!
   Jag köpte min på ebay enligt: http://www.ebay.com/itm/281037381444. För det priset kan man inte klaga ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)