Practice makes perfect: water marble take 2

I've been thinking a little about how I can improve my skill in the different nail art techniques. Something I think can be rewarding for me is to redo the same technique multiple times. Not necessarily over and over the same day, but perhaps if I marble on Sunday and I redo my nails on Tuesday, I marble again, rather than try something else.

This is exactly what I did today. On Sunday I showed a marble which I was happy with, but that wasn't exactly thrilling. I wanted to take it to the next level. Today you have my best marble ever, in a striped pattern that reminds me of the peppermint lollipops you get at amusement parks. The main difference to previous marbles is that I used bottled water instead of tap and it was such a big improvement. Anyways, this is my contribution to Karin's Green Wednesday, hope it's okay that it does have some pink too.
This picture is shot outside, the rest inside, hence the colour difference. This picture is the most colour accurate.
Polishes used: three Wet n Wild minis without names, China Glaze Ahoy! and Rimmel Pro Matte Top Coat.


På svenska:
Jag har funderat en del på hur jag kan bli bättre på de olika nail art teknikerna. Något jag tror kan vara givande för mig är att göra om samma teknik flera gånger. Inte nödvändigtvis samma dag, men snarare att jag väljer att använda samma teknik ett par gånger när jag lackar om.

Det är precis detta jag gjort idag. I söndags visade jag en marble som jag var nöjd med men som kanske inte var fantastisk. Jag ville ta det till nästa nivå och idag kan jag presentera min bästa marble någonsin! Den har ett randigt mönster som påminner mig om polkagrisklubborna på ett nöjesfält. Den största skillnaden gentemot tidigare marbles jag gjort är att jag använde flaskvatten istället för kranvatten och det gav stor förbättring. Lacken flöt mycket bättre. Det här är i all fall mitt bidrag till Karins Gröna onsdag, hoppas det är okay med lite rosa i också.

8 comments

 1. Supersnyggt! Jag är dessvärre för lat för den här typen av nail art. Det är ju lite synd känner jag nu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag är precis tvärt om, ju mer komplicerat desto bättre ;)
   Du borde definitivt marbla någon gång, det behöver inte ta så långt tid!

   Delete
 2. Jättefint! Skulle kanske våga mig på att göra en Marble någon gång :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är bara att testa, det är inte alls läskigt ;) !

   Delete
 3. Riktigt snyggt! Väldigt bra färger ihop och läckert som matt!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)